top of page

Dé professionele partner in vastgoedprojecten en beleggingen

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

JVL Vastgoed is jouw professionele partner in projectontwikkeling. Projectontwikkeling is een vak. Geen hobby. Wij nemen ons vak dus serieus. Een volledig traject van idee tot oplevering bestrijkt vaak meerdere jaren. Gaandeweg kunnen omstandigheden veranderen. Dat vraagt om een partner met inzicht, kennis en geduld. JVL Vastgoed is die partner.

Projecten van JVL Vastgoed herken je. Elk project is gesitueerd op een toplocatie. De ontwerpen kenmerken zich door een duidelijk oog voor detail en een standaardkeuze voor hoogwaardige afwerking. Ook onze kleinkinderen willen we met trots kunnen vertellen over de projecten die wij realiseerden. Projecten die na oplevering elk jaar mooier worden, doordat de bewoners er een fijne plek om te wonen van hebben gemaakt. Niks mooier dan dat. JVL Vastgoed: jou droom, ons project.

JVL Vastgoed heeft jarenlang ervaring met verhuur van vastgoed. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dus wanneer je de mogelijkheden van verkoop van vastgoed of grond overweegt dan ben je bij ons van harte welkom. We bekijken graag samen met jou hoe je een optimale opbrengst krijgt uit verkoop van gebouwen of grond in eigendom. Het is vaak meer dan je verwacht.

JVL Vastgoed is ook partner bij de herontwikkeling van locaties. Heb je een stuk grond waar op gebouwd mag worden? Of een gebouw dat in aanmerking komt voor herontwikkeling? Wij zijn jouw gesprekspartner en bespreken samen de mogelijkheden. Gewoon in klare, eerlijke taal.

Naast verkoop van grond of gebouw is ook gezamenlijk optrekken een mogelijkheid. Zelfs als je weinig verstand hebt van projectontwikkeling. Dat is geen probleem. Onze expertise maakt alles mogelijk. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag. Samen iets moois tot stand brengen dat geeft voldoening. En een mooi rendement!

Beleggingen

Beleggingen

bottom of page